Transport

head+transs.webp

Servicii de transport

Baucem - Transportăm încredere, livrăm excelență!

Serviciile de transport oferite de Baucem sunt concepute pentru a asigura flexibilitate maximă în achizițiile clienților, în special pentru produsele de construcție precum termosisteme, vopsea lavabilă și adezivi. Acest aspect este esențial pentru satisfacerea cerințelor diversificate ale clienților.

Pentru a îndeplini această promisiune, Baucem pune la dispoziția clienților o flotă proprie de vehicule de transport, capabilă să livreze marfa în condiții de siguranță, direct la adresa specificată de client.

Flota variată include 41 camioane cu remorcă și 11 mașini cu prelată de volum, care permit livrarea rapidă și eficientă a oricărei cantități și tip de produse achiziționate. Acest lucru garantează că fiecare comandă, indiferent de mărimea ei, poate fi expediată în timp util în toate zonele țării.

trns+bauc2.webp
trns+bauc3.webp
trns+bauc1.webp

Serviciile Baucem sunt special create pentru a asigura
flexibilitate în achizitiile clientilor.

Serviciile de transport ale Baucem sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor specifice ale industriei construcțiilor. Camioanele cu semiremorci, dotate cu prelate pentru protecția mărfii, pot transporta încărcături cu o greutate maximă de 24 de tone și un volum disponibil de 90-110 metri cubi. Această capacitate permite Baucem să gestioneze transportul de mărfuri generale și specializate, asigurând livrarea în siguranță a materialelor de construcție, fie că este vorba de termosisteme complexe sau de cantități mari de adezivi și vopsea lavabilă.

Prin aceste servicii de transport bine puse la punct, Baucem reușește să ofere clienților săi un grad ridicat de flexibilitate și eficiență în procesul de achiziție. Livrarea promptă și sigură a produselor contribuie semnificativ la succesul proiectelor de construcție ale clienților, reducând timpii de așteptare și asigurând un flux constant de materiale esențiale pentru finalizarea lucrărilor.

Building Awareness Underneath Cost Efficiency Management

Transport dedicat

Cu o flotă robustă și diversificată, Baucem este capabilă să răspundă prompt cerințelor pieței, consolidându-și astfel poziția de partener de încredere în domeniul materialelor de construcții.

Vrei mai multe detalii?

camion+baucem.webp