Termeni si conditii


1. Introducere
Bine ați venit pe site-ul baucem.ro. Acest site este deținut și operat de MULTIGRUP EPC, cu sediul în Șoseaua Alexandriei, nr. 76-78, Bragadiru, Ilfov. Utilizând acest site, acceptați în totalitate termenii și condițiile enumerate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

2. Utilizarea site-ului
Accesul la site-ul baucem.ro este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica serviciile furnizate pe acest site fără notificare prealabilă. Nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, site-ul nostru nu este disponibil la un moment dat sau pentru o perioadă de timp.

3. Proprietatea intelectuală
Tot conținutul de pe acest site, inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafice, logo-uri, pictograme, imagini, clipuri audio și software, este proprietatea MULTIGRUP EPC sau a furnizorilor săi de conținut și este protejat de legile internaționale privind drepturile de autor. Utilizarea neautorizată a acestui conținut este strict interzisă.

4. Declarație de responsabilitate
Informațiile și materialele prezentate pe acest site sunt furnizate numai în scop informativ. Deși încercăm să asigurăm acuratețea și actualitatea informațiilor, nu garantăm că acestea sunt complete, corecte sau actualizate. MULTIGRUP EPC nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele erori sau omisiuni din conținutul acestui site.

Imaginile afișate pe site au un caracter ilustrativ și nu creează nicio obligație contractuală. Acestea pot conține erori sau pot fi prezentate în mod diferit față de produsele sau serviciile reale.

5. Limitarea responsabilității
MULTIGRUP EPC nu va fi responsabilă pentru niciun fel de pierderi sau daune suferite de orice utilizator care rezultă din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la, orice daune directe, indirecte, incidentale, punitive sau consecutive, chiar dacă am fost informați despre posibilitatea unor astfel de daune.

6. Legături către alte site-uri
Acest site poate conține legături către alte site-uri care nu sunt operate de MULTIGRUP EPC. Nu avem control asupra conținutului acelor site-uri și nu acceptăm nicio responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierderi sau daune care pot rezulta din utilizarea lor.

7. Confidențialitate
Confidențialitatea dumneavoastră este importantă pentru noi. Vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege practicile noastre privind confidențialitatea.

8. Modificări ale termenilor și condițiilor
MULTIGRUP EPC își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment prin actualizarea acestei pagini. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru a lua la cunoștință eventualele modificări. Continuarea utilizării site-ului nostru după publicarea modificărilor va constitui acceptarea acestor modificări.

9. Legislația aplicabilă
Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România. Orice dispute care apar în legătură cu acești termeni și condiții vor fi soluționate exclusiv de instanțele din România.

10. Contact
Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la office@multigrup.ro sau la adresa noastră de corespondență: Șoseaua Alexandriei, nr. 76-78, Bragadiru, Ilfov.