Servicii

Baucem - transportăm împreună

Solutii pentru transport

Serviciile Baucem sunt special create pentru a oferi clientilor flexibilitate in achizitia produselor.

In acest sens, punem la dispozitia clientilor nostri flota proprie de masini de transport, disponibila pentru a livra marfa in conditii de siguranta, direct la adresa dorita de client. Flota auto este variata, astfel incat putem livra cu rapiditate, in functie de cantitatea si de gama achizitionata, in toate zonele tarii.

Transport materiale construcții

Baucem oferă servicii de transport în toate locațiile din România. Prețul se calculează în funcție de bunurile transportate, valoarea lor și distanța până la destinație.

Pentru a oferi clienților noștri flexibilitate în achiziția produselor, punem la dispoziție o flotă proprie de mașini de transport, care pot livra marfa în condiții de siguranță la adresa dorită de client. Flota noastră auto este variată, ceea ce ne permite să livrăm rapid, indiferent de cantitatea și tipul produselor achiziționate, în orice zonă din țară.

Transport mărfuri generale

Totodată Baucem oferă transport de marfuri generale cu flota sa de camioane cu semiremorci pentru a transporta marfa pe rute interne.
Aceste camioane sunt dotate cu semiremorci care au o lungime de 13,6 metri si pot transporta incarcaturi cu o greutate maxima de 24 tone. Sunt dotate cu prelate pentru a proteja marfa și au un volum de 90-110 mc disponibil in interiorul semiremorcii pentru a transporta marfa.