Despre Baucem

Baucem - construim împreună

Baucem - ambiții și istoric

Astăzi, într-o lume în continuă expansiune și evoluție, în care cererea a ajuns să depășească disponibilitatea resurselor, dublate de impactul globalizării din perspectiva dezvoltării durabile, nevoia de a eficientiza consumul sub orice formă, devine o prioritate.

Astfel, misiunea noastră subscrie și îmbrățișează “fluxul” acestei dimensiuni, oferind soluții integrate necesare eficientei termice a clădirilor în sisteme complete și certificate.

Înființată în anul 2016, MULTIGRUP ACTIV DISTRIBUTION SRL este o firma cu capital integral privat romanesc care activează în domeniul materialelor de construcții. Afacerea a luat amploare foarte repede, extinzandu-se în mod constant și într-un ritm susținut. Pe lângă cifre și calcule, cel mai important pentru noi este partea umana a firmei. Toți angajații formează o familie unita și plina de activitate, mereu atenta la detalii și implicata în a satisface dorințele cumpărătorului.

MULTIGRUP ACTIV DISTRIBUTION este deținătorul brandului BAUCEM, oferind produse definite de calitate și rezistenta care consolidează designul, confortul și eficienta oricărei clădiri, indiferent de destinația acesteia.

Gama noastră include produse variate, integrate în sisteme certificate, concepute pentru a eficientiza confortul termic și bineînțeles, pentru a asigura o reducere a costurilor de consum, astfel:

– sistemul termic pentru fațade (polistiren expandat, vată bazaltică, plasa fibră de sticlă, adeziv din polistiren și vată bazaltică și finisajul format din amorsa și tencuiala decorativa necesara, fie ea acrilica sau siliconica) întregit de polistirenul expandat de densități superioare, extrudat, dar și polistiren grafitat
– adezivi placări ceramice
– mortare speciale
– vopsele lavabile de interior și exterior

Serviciile Baucem sunt special create pentru a oferi clienților flexibilitate în achiziția produselor. În acest sens, punem la dispoziția clienților noștri flota proprie de mașini de transport, disponibila pentru a livra marfa în condiții de siguranță, direct la adresa dorita de client. Flota auto este variata, astfel încât putem livra cu rapiditate, în funcție de cantitatea și de gama achiziționată, în toate zonele tarii.

Astfel, împreună cu BAUCEM puteți face din casa dumneavoastră un loc mai liniștit pentru a trăi, alegând cele mai eficiente soluții pentru variate etape ale lucrărilor de construcții, fie pentru amenajări noi sau renovări, bucurandu- de calitate superioara, consultanta tehnica și rapiditate în livrare.

Building Awareness Underneath Cost Efficiency Management